Szolgálatatások
A földmunkák egyik legfontosabb és legnagyobb odafigyelést igénylő munkafolyamata. Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való alap ásásra is.

A legszűkebb helyeken is precízen ki tudjuk szedni a közműárkoknak az útját. Gépeink tökéletesek bármilyen ároknak a kiásására!

Épületek bontását, járdák, régi pincék és medencék feltörését kiválóan el tudjuk végezni, több fajta törőfejünk is van, így az anyaghoz és annak vastagságához pontosan tudunk illeszkedni.Épületek bontását, járdák, régi pincék és medencék kézi bontását kiválóan el tudjuk végezni.

A fát már kivágtad, de a gyökerével már nem tudsz mit kezdeni? Akkor a legjobb helyen jársz! Gépeinknek nem jelent gondot semmilyen tuskó kiásása. Gépkezelőink már profi szinten űzik ezt a tevékenységet. Vállaljuk faágak, gallyak, nyesedékek ágdarálás, ágaprítás munkálatait.

Vállaljuk a munkagépek szállítását. 

Sokan vannak úgy, hogy elfér a kertjükben, udvarukban egy medence és házilag szeretnék elkészíteni, de elég fárasztó és hosszú folyamat ha magunk végezzük. Mi le tudjuk venni ezt a terhet a válláról! Akár egy nap alatt elkészülhet a medence helye! Kisebb és nagyobb gépeink tökéletesen megfelelőek medencék, pincék kiásására.A tereprendezés legtöbbször az építkezés kezdeténél tölt be fontos szerepet. A megfelelő munkakörülmények és a gyors építkezés érdekében érdemes már az kezdetekor minden felesleges, zavaró tényezőt arrébb tenni az útból, és egy síkfelülettel nekilátni a munkának. A befejezett ingatlanok mellett megmaradt sok törmelék és sitt eltüntetése sem gond számunka, vállaljuk az elszállítást is!Hívás